Arkiv

Sök

onsdag 3 oktober 2012

SMIDIGT

Guten Abend!

Denna afton har jag dansat balett och det gick bra och var roligt. Sedan kom jag hem och möttes av en mobiltelefon fylld av hysteriska försök att nå mig av Annika, haha, det var roligt. När jag duschade och rakade benen skar jag mig och det kändes som att jag skulle förblöda och dö, men det har jag alltså inte gjort (än).. och nu tittar jag på gossip girl och inväntar en skål yoghurt som står i frysen och omvandlas till "glass". 

Kommer nog btw ha smålockigt/vågigt hår resten av den här hösten också, för hur smidigt och härligt är det inte att sätta upp håret i flätor efter att man har duschat??? Och hur fantastiskt är det inte på morgonen när man inte behöver bry sig om håret, utan bara kan dra ur flätorna och piffa till lite :')


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar