Arkiv

Sök

tisdag 11 september 2012

TÄNK VAD EN LITEN BLOMMA KAN GÖRA

Helt plötsligt fick jag syn på kameran som låg där på skrivbordet och kom att tänka på att det var flera veckor sedan sist jag använde den. Synd, med tanke på att jag så länge velat ha en systemkamera, och nu ligger det en här och bara samlar damm. I samma veva ojar jag mig lite över att min photo booth inte fungerar och att jag inte har några fina bilder att lägga ut på bloggen.... Ser ni samma sammanträffande som jag såg kanske?! Så jag hängde min kamera runt halsen och gick ut för att föreviga den vackra blomsterlådan vi har ute i landet och som jag har sått och fixat med. Så fint! Plockade dessutom med mig en liten blomma in och ställde i en vas i fönstret. Och jag kände mig genast mer tillfreds med livet, då den doftar underbart och är så himla vacker. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar