Arkiv

Sök

torsdag 13 september 2012

PASSANDE BILD JA, FÖR DEN ÄR BÅDE FIN MED TANKE PÅ TERAPI OCH SÅ KAN MAN KOPPLA DEN TILL FLUGAN JAG FÅNGAT I EN BURK...

Hej, här sitter jag och lipar till "Par i terapi" del 2 på svtplay. Känner rent spontant att jag också vill gå i terapi och prata ut om livet. Tror att alla egentligen behöver gå i terapi då och då, framförallt alla vi som dras med ångest av olika slag. Tänk vad fint att ha någon att anförtro sig åt eller bara prata med om allt som tynger en eller som känns kvävande just för tillfället. Någon man inte känner, så att man på riktigt kan öppna sig och inte känna att personen dömer en utifrån vem man är som person annars. 

Annars då? Jo, jag och Lovisa har under dagen bakat en massa och sedan åkte vi in till skolan för att ha engelska och sedan åkte jag hem igen. Ikväll ska vi i klassen syssla med något roligt, hehe. Har förberett inför det genom att fånga en fluga i en burk... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar