Arkiv

Sök

söndag 2 september 2012

MMMMM

Halli hallå! Hur har ni det?

Känns det inte som att det har gått hur många veckor som helst i skolan nu?
Det har gått två.
Känns stabilt osv.
Det är så himla mycket roligare att skriva när man byter rad
hela tiden.
Bara så ni vet.
Alldeles strax ska jag lägga upp en massa snygga foton från
min gårdagskväll här, så att ni kan gotta er och se hur
roligt
jag har haft.
Eller ja, snarare hur roligt Linnea har haft
med min mobil.
Hon är i desperat behov av ett instagram-konto den tjejen.
Så att hon slipper våldgästa mitt menar jag. :)

Har även hittat två resor som jag ska promota för familjen lite senare och hålla tummarna för att de håller med mig om vilken som är bäst och att vi sedan även bokar den. Vore ju så jääävla gött att ha en liten solresa att se fram emot i vinter. När novembermörkret är som mörkast osv osv LIKSOM.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar