Arkiv

Sök

söndag 23 september 2012

LIKE BREATHING WAS EASY

Tungt.

Just precis så känns allt precis just nu.
Hela mitt jag är så förbannat orkeslöst, så patetiskt och litet. Min vilja att vara någon annanstans på en annan plats i en annan framtid är så stark. Att vara kvar är kvävande. krävande. Och bara känslan av att känna att det känns tungt gör att allt känns så mycket tyngre.
Ena sekunden svävar jag på fjäderlätta vingar. Högt högt. Ovan allt och alla. I nästa ögonblick ett felsteg jag snubblar. Och faller totalt jävla handlöst.
Snabbt övergående. Så är det, allting, precis just nu. I hjärtat (hjärnan) finns så mycket som vill ut och i hjärnan (hjärtat) finns så mycket som saknas. Dilemmat att jag inte vet själv vad jag vill, aldrig egentligen har vetat.
Vet inte vart jag vill komma, förmodligen absolut ingenstans. Någon form av förklaring till varför. Allt. Känns.

Tungt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar