Arkiv

Sök

fredag 14 september 2012

INGEN RUBRIK

Godkväll! 

Idag fyller min lillebror Algot 12 år, så jag har spenderat kvällen åt att försöka vara social med släkten. Dock var jag helt slut redan när jag kom hem från skolan, så jag har mest dragit en massa trötta skämt och gäspat, hehe. Men jag fick tacogratäng så jag har varit väldigt nöjd ändå. Gästerna åkte hem för ungefär en halvtimme sedan så nu funderar jag på om jag ska titta på en film kanske? Eller Vänner? Eller Gossip Girl? Eller PLL? Eller Hart of Dixie? Eller kanske gårdagens uppdrag granskning på svtplay..

Ja, en dokumentär kan få starta denna helg! Som jag förövrigt har planerat att spendera enbart med skoluppgifter, serier och övningskörning... Och möjligtvis någon liten skogspromenad om det blir fint väder. OCH SÖMN.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar