Arkiv

Sök

söndag 16 september 2012

I ❤ PODCAST & AUTUMN

Sedär, det fick bli en ny liten header. Lite förändring är väl alltid trevligt! Under denna kväll har jag tittat på Bridesmaids och den var himla fin. Dock hade jag redan innan något form av närmast psykotiskt sug efter att köpa fina klänningar och det blev ju inte bättre av att titta på en bröllopsfilm. Det är förövrigt en av de saker jag ska titta extra noga efter när jag åker till London med Linnea och Lovisa om 42 dagar. Fina klänningar och byxor/jeans. Och skor. 

Nåväl, ska ta och borsta tänderna och se om jag kan få mig själv att sova trots all överflöd av sömn jag tillåtit mig själv denna helg. Men ett podcastavsnitt råder nog bot på detta, likväl som det råder bot på allt annat, jämt. Älskar podcast! Dessutom älskar jag hösten, bilderna nedan är från gårdagen och jag gillar dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar