Arkiv

Sök

söndag 5 augusti 2012

XOXXOXOXOXO

Hej allesammans! Jag har sovit typ 10 timmar och det var skönt, men jag skulle nog kunna sova ett tag till för kroppen skulle må bra av det. Nyss läste jag ut boken "Hey Dolly" av Amanda Svensson och nu funderar jag på att äta frukost eller nåt sånttttt. Natten mellan fredag-lördag sov jag inte en sekund för livet kändes upp och ner och jag saknade farmor och lyssnade på ledsamma podcasts och grät tills tårarna tog slut och det hade blivit morgon. Det var nog rätt skönt, för efter det har jag känt mig mer tillfreds i livet (förutom att jag var jävligt trött igår då, hehe)

Men jag cyklade en sväng och bakade muffins och tvingade med mamma och pappa på picknick och sedan åt vi glass också. Jag övningskörde och det gick rätt bra och ÄNTLIGEN börjar jag få kläm på det där satans dragläget. Känns som att det var på tiden..

Jag älskar grillat och på tisdag ska jag och Lovisa paddla kanot med Karolina och det ska bli askul! Snart är sommaren slut men allt kommer bli bra och det här är så överdrivet flummigt att det känns tillgjort, men vafan, I don't care, I love it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar