Arkiv

Sök

torsdag 30 augusti 2012

TJOHEJJJJJJJ

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!"ÅÅH, som jag har längtat efter den här stunden! När jag återigen kan låta fingrarna flyga över tangenterna. I AM BACK!! Min dator har kommit tillbaka och jag har fått en fungerande laddare och allt är frid och fröjd igen!"

Så där tänkte jag när jag imorse fick ett sms om att min dator gick att hämta ut och när jag sedan gjort det och satte mig vid den. Dessvärre upptäckte jag väldigt snabbt (eftersom det är det första man gör när man öppnar sin dator) att min photo booth inte fungerade. Detta innebär alltså att jag ej kan ta bilder med min dator just nu och att jag måste lämna in den igen. Men det tänker jag ej göra förrän nästa vecka...hehe, har ju saknat den så mycket att jag åtminstone vill kunna använda den i helgen! :') 

I morgon är det fredag och vi har infört fredagsfika med klassen, vilket är en bra rutin tycker jag. Hälsosamt och mysigt! 

Ni får en gammal bild så länge, för nu måste jag jaga ut en sjuuuukt irriterande fluga ur mitt rum!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar