Arkiv

Sök

fredag 10 augusti 2012

THE MASTER OF MUNSÅR

Nu ska vi prata en liten stund här, ni och jag. Eller nej, jag ska prata och ni ska lyssna och det gör ni så gärna, right? I tisdags kväll paddlade jag kanot med mina klassisar Lovisa och Karolina. Och det var så sinnessjukt roligt?!?!?! Åh, jag var så lycklig ända in i hjärtat och det var ganska blött för det regnade och jag ramlade i typ 4 gånger men det var så jävulskt roligt!!! Ska LÄTT göra om det nån gång!

Annars då? Jo, jag fick munsår häromdagen, så det har jag full sjå att ta hand om, jag menar man är väl the master of munsår av en anledning, de ska döööööö! Sedan har jag jobbat ännu 3 dagar nu igen så jag är ledig imorn och då ska jag klippa och slinga mig och hänga med Lovisa. Ska bli fett najs! På tal om fett kan vi prata om mitt hår.. Jag menar, det finns ju en gyllne regel om att man inte duschar det för nära inpå ett frisörbesök, eftersom de ska tvätta det ordentligt där. Men OJ, vad mitt hår hade behövts tvättas redan idag.. Jaja, jag är cool och bryr mig faktiskt inte ett dugg :)) har köpt ny skolväska idag också och imorn, då ska jag hämta ut en rolig och hemlig grej, ni får se då, puss och godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar