Arkiv

Sök

torsdag 30 augusti 2012

SKINKA O JUICE

Wazzzzzzzzzup??? 

Jag sitter i min säng och äter skinka och dricker juice. Det är gott. Dock är jag sugen på lussebullar men det får jag ej baka förrän i november för mamma.... och det är inte ens september än.... HERREGUD. 

Iaf, denna torsdag hade jag soooovmorgon ända till 13:20 vilket var helt underbart då jag kunde sova länge, äta en god långsam frukost och ändå ha tid över. Fantastiskt! Sedan hade jag två lektioner innan jag fick åka hem igen, hehe, livet är hårt osv. När jag kom hem satte jag mig framför teven en liten stund, men sen kom mamma hem och undrade om jag ville övningsköra till mormor. 

Och det är här ni kommer in i bilden (eftersom jag fick ett meddelande på fejs av Lovisa förut där hon ifrågasatte vart alla utlovade inlägg var, nu när jag fått tillbaka min dator). Grejen är bara den att under min datorfria tid har jag gått och blivit lite avvänjd från datorberoendet och därmed även något mer social (mot mormor), så därför gav jag mig iväg på besök och det tog ett par timmar då vi var tvungna att spela kort och sånt där annat viktigt.. 

 Btw så klädde jag om mormors ljusstake som man klär efter årstider och då hon inte hade så mycket höstgrejer fick jag vara lite innovativ. Visst blev den himmelskt fin. Ernst hade varit nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar