Arkiv

Sök

torsdag 2 augusti 2012

SÅ INIHELVETES SATANS JÄVLA VARMT

Hej! Hej! Hej! Hej! Hej! Oj, jag råkade fastna i hälsandet. Så kan det gå. Vill ni vet vad jag har gjort idag? Jag har jobbat. Hard work work. Jag fick även besök i kiosken av Lovisa, som precis hade tagit körkort!! Grattis igen!!

Sedan gick jag och beställde ringen som jag tittat på i 1,5 år nu ungefär. Äntligen! :') och när jag kom hem var jag irriterad och varm (för det har vart så sjuuuukt varmt idag). Men så smsade Ulli mig och frågade om jag ville cykla till stan och käka glass och det ville jag så klart! När vi skulle cykla hem kom åskmolnen och regnet öste, vilket var..roligt och nu tittar jag på OS med min lillebror och dricker vatten och ska nog snart sova.

Puss på er, godnatt, vi hörs, ni är bäst, I love you, imorn ska jag nog gå på bio och sen ska jag ut och äta med klassen! :D xoxoxoxoxo

1 kommentar: