Arkiv

Sök

tisdag 31 juli 2012

LAST DAY OF JULY

Goder morgon båd herre och fru, jag önskar eder alla en fröjdefull sista dag av juli! Ja, för imorgon är det redan augusti och det är bara 3 veckor kvar tills skolan börjar och jag har bara 10 jobbdagar kvar på hela sommaren. Känns både skönt och ledsamt..

Varför jag ser fram emot hösten: jag ska äntligen köpa en ny kalender och det är ju typ det bästa som finns. Jag slipper även jobba och jag får mina löner för juli och augusti, så jag kommer känna mig lite rik för en stund. Jag ska åka till London om 89 dagar, wihoooo!!

Varför jag inte ser fram emot hösten: jag tycker om sommaren. Det känns som att jag inte tagit vara på den tillräckligt och det finns fortfarande saker jag vill hinna med innan sommaren är slut. Det ska bli kul att börja skolan, men det kommer även va stressigt och jobbigt och sånt där, och det gillar jag ej..

Menmen, än är det ju fortfarande bara juli och jag ska strax bege mig ner i duschen. Senare ska jag in till stan och käka/fika med Linnea och kanske Lovisa! Ska bli trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar