Arkiv

Sök

tisdag 17 juli 2012

JAG RÅKADE GIFTA MIG PÅ LÅTSAS IGÅR OCKSÅ, HEHE

HEJ!!!! Vet att det var aslänge sen, men nu har min laddare lagt av helt och jag har typ 6 % kvar av batteriet, så det känns ju bra osv. Just nu lånar jag lillebrors dator i alla fall. Igår jobbade jag under dagen, sedan när jag kom hem åt jag kebabtallrik och gjorde iordning mig för att efter det dra hem till Hannah på förfest. Det var trevligt och sedan övertalade mina vänner mig även att följa med till måndagsklubben trots att jag inte fyllt 18 än, men det löste sig ändå, hehe. Kan mobilblogga några bilder till er senare.

Idag har jag legat ute i solen och tagit det lugnt. Visserligen har det blåst svinkallt, men det gick rätt bra ändå. Och nu ska jag nog gå ner och titta på TV eller något, får väl se vad jag kan hitta på nu när jag är utan min älskade Maccie... kanske läser en bok eller något annat drastiskt och oförutsägbart. 

HA DET GÖTT, TYCKER OM ER, HEJDÅ, VI HÖRS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar