Arkiv

Sök

tisdag 12 juni 2012

VI DANSADE BTW PÅ SOMS IDAG OCH DET VAR ASKUL

Det är inte lätt när det är svårt och det är banne mig svårt att besluta hur man ska avsluta sina kvällar. Och vad man ska ställa klockan på. Och huruvida man ska duscha på morgonen eller kvällen. Eller vad man ska ha på sig när man går på en kusins student.Jag tror dock jag löst de tre sista dilemmana. Det första däremot, det är där beslutsångesten är som värst...

•Ska jag läsa några kapitel ur en bok?
•Ska jag tänka att jag ändå är ledig imorgon och passa på och se en film?
•Ska jag titta på klipp på youtube tills jag somnar?
•Ska jag bara lägga mig och sova, rakt upp och ner?
•Eller, ska jag lyssna på podcast tills jag somnar? Isåfall vilken?

Men jag tror jag har fattat ett beslut även här faktiskt. Det får helt enkelt bli ett väl valt youtube-klipp först, sedan dricker jag mitt vatten (som jag alltid dricker på kvällen) och startar Filip och Fredriks podcast (som jag börjat lyssna på nyss) och så soooooover jag till det. Mmmm. Zzzzz Zzzzz


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar