Arkiv

Sök

fredag 22 juni 2012

MIDSOMMARAFTON

Att städa huset inför midsommarkalas, med Lars Winnerbäck på högsta volym, i träningstights, det gör livet helt okej faktiskt. Och att plocka fram champagneglas, kycklingfiléer marschmallows, marrängbottnar, grillspett, färskpotatis och majskolvar och veta att man när denna dag är slut kommer vara helt sjukt mätt och glad. DÅ känns livet ännu bättre!

Just nu håller jag alltså på att förbereda inför eftermiddagens och kvällens lilla kalas. Eller ja, alldeles precis just nu har jag frukost-paus, så jag käkar flingor och dricker te faktiskt. Ser lite ut som en ridtjej i mina springtights, flätor och piké, blir nog ännu tydligare sedan när jag tar på mig gummistövlar. Ja, för jag ska ju ut och plocka jordgubbar och blommor lite senare och det kan vara vått i gräset. Nu ska jag dricka upp min flädersaft och plocka undan lite tidningar som ligger på bordet. 

HA EN ALLDELES ALLDELES UNDERBAR MIDSOMMARAFTON!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar