Arkiv

Sök

lördag 16 juni 2012

VAD ÄR VÄL EN BAL PÅ SLOTTET?

Just i detta nu är väl många ute och flänger och fryser och firar att sommarlovet är här. Klart man ska supa, festa och dansa på skolavslutningskvällen liksom.. Men inte jag inte. Nej, jag har nöjt mig med cola och pepsi hela kvällen, men jag har iofs haft trevligt ändå! (Mamma och pappa hälsar att man inte får beskriva sin kväll som "trevlig" förrän man fyllt 40, annars är man tråkig...) så jag får väl ändra mig och skriva att jag iofs har haft kul ändå!

Jag är fortfarande mäkta fascinerad över att jag svimmade i eftermiddags, det var en upplevelse. Sedan åkte jag in till stan och minglade med alla balklädda studenter och tittade på alla fina klänningar och frisyrer för att få lite inspiration till nästa år (DÅ DET ÄR MIN TUR). Sedan hade jag Lovisa och Linnea en "lätt" överläggning om vart vi skulle äta... (dvs vi brottades på torget en kvart, sedan vann jag, så vi fick käka kebabpizza istället för thaimat, HAHA Linnea, in your face) Så ja, vi åt pizza, drack cola och skrattade åt att Lovisa ska gå upp jättetidigt idag (lördag) för att åka moppe in till stan och jobba (haha). 

DET VAR MIN ROLIGA SKOLAVSLUTNINGSKVÄLL!!! 

Eller nej, vänta, när jag kom hem hade Sverige-England-matchen precis börjat och mamma och pappa hade ett gäng vänner här, så jag tittade på den och åt chips under resten av kvällen. Och blev inte ett dugg förvånad över att Sverige förlorade... Nu ska jag läsa bok och soooova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar