Arkiv

Sök

lördag 4 februari 2012

VAD SÖT JAG ÄR

Efter skolan gick jag, Annika och Linnea till biblioteket och lånade böcker. Efter det satte vi oss på Söderströms, dit också Mikaela kom en stund senare och så fikade vi allesammans. Mycket mysigt! Satt och pratade ett par timmar innan jag köpte en deodorant och tog bussen hem. Det har varit så jävulskt kallt idag, visserligen gillar jag ju snö, men jag glömde min mössa hemma så stackars små öronen mina.. 

Här hemma har jag städat lite, hjälpt mamma att laga mat, ätit och tittat på på spåret och på en film. Nyss gick jag och mamma för att möta upp lillebror Axel som vart hos en kompis och nu när jag kom in i värmen igen kände jag mig alldeles förkyld, bortdomnad och febrig. Kan bero på att jag är trött också. Lite läskig känsla dock när jag snöt in och seriöst fick en kallsup.... för att snoret hade smält, HAHAHA. (Okej, kanske lite överflödig info, men nej, EN KALLSUP av smält snor, hahaha)

Ehe, godnatt!


Blev hiskeligt trött mitt i fototagandet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar