Arkiv

Sök

fredag 10 februari 2012

UPPDATERING

Hej på er! 

Förstår att ni är nyfikna på vad jag hittar på! Just nu sitter jag i mitt lilla soffhörn i pyjamas, med en film på i bakgrunden och letar hotell i London. Riktigt trevligt tidsfördriv, fast jag börjar bli trött nu så kanske är dags att inta sängen istället. Fast tror jag ska ta ett avsnitt GG först, hihi. Nu har jag alltså sportlov och ni undrar så klart hur jag ska spendera det! Vad jag har för planer hittills är: att träffa Amanda, träffa Sofia, åka skridskor med Lovisa, hälsa på mormor, plugga och så åker jag till Sälen på torsdag för att åka skidor. Har vart lite deppig inombords hela dagen idag för att jag egentligen skulle suttit på bussen till Österrike just nu och det gör jag ju då inte. (Vi bokade av när pappa blev sjuk) Satan, hade vart så jäkla grymt att bara åka iväg!

Så här söt var jag förut när jag åkte in och badade med Lovisa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar