Arkiv

Sök

söndag 5 februari 2012

SLUTA SÄR SKRIV (HEHE)

Skön kombo när mina pubertetsbröder valde att börja bråka med lilla nervvraket jag. Jätteskön. Har fått tårar i ögonen typ en gång var femte minut ända sedan bråket avslutades och det var ungefär en timma sedan. Skönt. Vad vi bråkade om är onödigt att gå in på, men fysatan vad hjärndöda de är ibland alltså. 

Japp, så det är ungefär så jag tillbringar denna söndagskväll. Har även förberett lite, med betoning på lite, inför morgondagens religionsseminarie och nu ska jag läsa ett kapitel eller två ur min engelska bok. (OBS, ej särskrivet, jag ska inte läsa ur en engelskabok, utan ur en engelsk bok) (viktigt att betona det i ett samhälle där var och varannan svensk misshandlar språket med särskrivningar) (finns seriöst inget värre, mina ögon blöder) (SLUTA SÄRSKRIV SNÄLLA NI)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar