Arkiv

Sök

tisdag 14 februari 2012

RÖTT

Cha cha! Så här har jag sett ut idag när jag hängt hos Sofia. Vi har fikat och pratat och myst. Det var jättetrevligt! 

Jag började iofs dagen tidigare, vid 09:45 för att vara exakt. Såg ett gg-avsnitt i sängen och ett vid frukostbordet. Är nu inne på 11 avsnittet i säsong 4. Drack två koppar te, ett glas juice och åt världens godaste bröd med skinka på. Sedan bakade jag kladdkaka och gjorde mig iordning. Promenerade till Sofia med min lilla korg på armen, måste sett lite kul ut, och det tog längre tid än vad jag beräknat för att det var såpass mycket snö ute. Men fram kom jag till slut ändå. Värre var det när jag tänkte gå hem, men då kom mamma och pappa och hämtade mig så jag slapp gå hem i snöovädret.

TJI fick ni alla som trodde att snön skulle försvinna nu, hihi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar