Arkiv

Sök

söndag 12 februari 2012

LÖFTEN/LUFTEN

Har suttit och tittat igenom mitt förra inlägg med bilder och nästan blivit tårögd för att det var så himla fint. Ja det är ungefär som vanligt med mig vill säga. Just nu hänger jag nere i källaren och försöker plugga lite. Det går inte så himla bra men några rader har jag fått skrivet i alla fall och om jag bara lägger manken till kan jag nog bli klar med texten idag. OM jag gör det alltså. Man är ju inte så värst jättesugen på att plugga så här på lovet, men å andra sidan skulle det vara sååååååå skönt att pricka av lite saker från plugglistan. 

Nä, nu känner jag för att pressa mig själv lite faktiskt. Senast klockan 21:00 ska texten vara inlämnad. Och då ska jag hinna äta under den tiden också! Japp, vi hörs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar