Arkiv

Sök

torsdag 9 februari 2012

IF THERE COMES A DAY WHEN WE CAN'T BE TOGETHER, KEEP ME IN YOUR HEART, I'LL STAY FOREVER.

Tja! Här får ni min torsdag: gick upp vid 06:30, kokade ägg till hela familjen, åt frukost, packade väskan, sminkade mig, borstade tänderna, gick till bussen, åkte till skolan, började med 2,5 timmars tyska. Fortsatte med svenska och fick mitt livs första IG, haha, ska dock göra omprov imorgon så då får jag godkänt. Sedan var det ris och skinklåda till lunch och det var gott. Åkte till badhuset, bytte om och sedan badade vi på idrotten. Var så sjuuuuukt kul!!! Haha, fick simma först och då var jag snabbast av alla och sedan lekte vi med alla madrasser och sånt, jätteroligt. Efteråt var vi trötta så jag och Linnea lade oss i soffan i studielandskapet och sov en stund. Köpte chokladboll och åkte hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar