Arkiv

Sök

fredag 3 februari 2012

GENOMGÅNG

Hej. Här var det då rakt inge vidare livat, igår fick ni enbart veta att jag åt kaka och att jag skulle gå och lägga mig en stund. Det var i och för sig det enda jag gjorde i stort sett, så ni missade inget. Jag läste lite, tog en powernap, duschade veckans skööönaste dusch, smörjde in mig, klädde mig i mjukiskläder och sedan åt vi middag och såg på "prinsessan och grodan" tillsammans med familjen. Det var mysigt! Mamma hade dessutom gjort världens godaste (flottigaste) popcorn så det var en mycket lyckad torsdagskväll!!!!!!!!!!

Gick och la mig tidigt och hade någon sorts stressångestkänsla i hela kroppen, bara för att jag blev störd när jag försökte sova på eftermiddagen, men till slut somnade jag och sooov länge. Ända fram till 07:15 då jag vaknade av att klockan ringde (rang) och det var dags att gå upp.

 Jag och Annika under studiepasset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar