Arkiv

Sök

måndag 6 februari 2012

DEEP


Här i mitt lilla hörn har jag alltså spenderat hela min kväll. Det har varit trevligt, men nu har jag bestämt mig för att gå och lägga mig istället. Känns som ett klokt beslut! Inte för att det kommer bli någon särskilt stor skillnad, eftersom jag bara ska byta om till pyjamas och borsta tänderna för att sedan krypa ner här igen... hehe. Minns ettan då jag ägnade ALL min vakna (och sovande) tid i sängen, förutom vid de väldigt få tillfällen då mitt skrivbord var städat. Haha, fina minnen, känns konstigt att aldrig mer få uppleva dem igen... Kommer förmodligen somna med 1000 existentiella frågor, det är lite så hela den här dagen har känts och det blev inte bättre för att vi hade religionsseminarie förut.... VAD HÄNDER EFTER DÖDEN???????!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar