Arkiv

Sök

tisdag 7 februari 2012

BLOGGA SOM MIG

OKej, blev alldeles nyss väldigt trött på att se mig själv i photo booth när jag försökte ta en bild till detta inlägg. Därför bestämde jag mig för att skriva texten först och sedan se om det kanske kan bli en bild snart... tänkte att ni kanske vill veta hur jag gör när jag bloggar?! Klart ni vill!! 

Mitt förra inlägg dåra, hur är det skapat egentligen???

Först och främst börjar jag med att starta upp photo booth och tar i genomsnitt 3 bilder. Steg 2. Skriv texten. Valde ju i detta inlägg att ha bilden nedanför texten, men oftast har jag ändå tagit bilden innan. I alla fall, jag öppnar ett nytt inlägg och skriver precis vad som faller mig in. Ibland kommer jag på något vettigt på vägen som jag råkar falla in på och som får knyta ihop påsen, och ibland skriver jag enbart en massa nonsens. Oftast skriver jag BARA nonsens, hehe. Brukar börja med någon sorts hälsningsfras, och så har jag fått tvångstanke att göra första delen av stycket i fetstil också, det är gött. 

Steg 3. Efter att texten är skriven överför jag bilden/bilderna till inlägget och sedan läser jag igenom texten en eller två gånger till för att se så jag inte stavat fel eller skrivit något konstigt någonstans.

Steg 4. ÖVERSKRIFT. Har även här tvångstanke just nu att skriva den med stora bokstäver, men det varierar. Ibland är den meningsfull, ofta är den bara något som ploppat upp i hjärnan alldeles nyss, alternativt en låttext/ett citat. Japp, funkar med det mesta helt enkelt. 

KLART!!!! Sådär, nu kan ni blogga som mig också. Najs!

(ps. lägger ju även in inlägget i en kategori och publicerar det också, men det antar jag att ni förstod.... typ... ds.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar