Arkiv

Sök

onsdag 8 februari 2012

AAAJJJJJ

HAR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVULSKT ONT I KROPPEN!!!! Valentina (min balettlärare) har under dagens lektion vridit så mycket i mig att jag inte vet vart jag ska ta vägen just nu. Kommer ha så sjukt ont i ryggen, rumpan och ljumskarna i flera veckor framöver känns det som. Har dessutom träningsvärk i magen sedan måndagens core-pass, så just nu kan jag inte vrida eller böja kroppen åt något håll utan att det gör ont. Antog att ni ville veta det! 

Men oj så stark och vig jag kommer vara om vi fortsätter såhär och om jag får tummen ur och stretchar hemma också. Kan nästan gå ner i spagat just nu, happyface!! Well, nu ska jag väl ta tag i pluggandet inför morgondagens svenskaprov, men eftersom det bara är ett g-prov känner jag mig inte ens stressad, haha. Ska duscha och klä på mig pyjamas först och sedan lägga mig i sängen och plugga tror jag, åh, låter nästan mysigt när jag säger det så... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar