Arkiv

Sök

söndag 1 januari 2012

Yesterday is sooo last year!

Har året varit bra? Det har varit ett bra år, fast jag vet inte om jag säger det mest för att jag vill att det ska ha varit bra eller om det verkligen varit det?! Vissa toppar har varit jättehöga, men många av dalarna har varit sjukt djupa också, så det har typ varit så vågigt att det blivit platt..

Höll du några utav dina nyårslöften?
Mina nyårslöften var att lägga mer tid på skolan och mindre vid facebook, träna och få bra kondition och att ha ett otroligt roligt 2011. Vi kan väl säga som så att jag har ju inte lagt jättemycket tid på skolan men det har gått bra ändå, har liksom inte behövt lägga mer tid eller ork på det. Träningen gick jättebra i början av året, sedan skadade jag knät och efter det har det varit i stort sett omöjligt att komma igång igen. Typiskt! Har jag haft ett otroligt roligt år då? Ja, alltså, jag har träffat underbara personer, skrattat så jag gråtit, gjort massvis med roliga saker och om man skulle ta bort vissa händelser som tryckt ner mig ordentligt skulle det löftet varit klart uppfyllt.

Tror du 2012 kommer bli lika bra?
Jag tror att 2012 kommer bli fantastiskt bra! Känns som att det är lika bra att gå in med den inställningen så kan man göra allt för att det ska gå i uppfyllelse!

Har du förlorat någon kompis detta året?
Nej, inte någon av mina närmsta vänner i alla fall.

Vad kommer du sakna från 2011? Hela sommaren i allmänhet. Den var så himla perfekt, blir nästan tårögd när jag tänker på den.

Nämn en positiv sak från 2011? Min språkresa helt klart! Skulle så gärna vilja göra om den, träffa alla gosiga personer och uppleva allt igen.

Vad spenderade du mest pengar på?
Man har väl lagt hel del slantar på att uppdatera garderoben, det har man väl. Sedan har jag ju också köpt mig en ajjfån, och den är egentligen fett dyr, men det betalar jag ju månadsvis så än så länge har det inte framkallat såå mycket pengaångest.. hehe.

Finns det någonting du ångrar med 2011? Ja, det gör det väl. Kommer kanske inte på något precis nu men.. Jag ångrar att jag låtit mig själv må så dåligt över en sak som skolan och så ångrar jag att jag inte chansat och vågat lite mer.

Lärde du dig något nytt under 2011? Jodå, pq-formeln, hehe.. Sedan lärde jag mig även att.. hm.. hacka kål, dansa balett, skriva skoltexter rekordsnabbt och hur man ska göra för att få poliseskort hem från parketten.... hehe...

Bästa köpet? Måste väl säga min älskade ajjfån här. Ja, det måste jag nog.

Blev du kär i år? Kär och kär, tja kanske litegrann.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 21 december för att det var så filmiskt perfekt att jag bara vill återvända dit. Återvänder i drömmarna ibland och då vaknar man med ett leende på läpparna!

Dog någon som stod dig nära? Nej och det är jag så otroligt tacksam över!

Vilka länder besökte du? Började med att åka till Österrike för att åka skidor, sedan var jag i Berlin efter påsk och i somras var jag på en treveckors språkresa i Torquay - England. Så jag har varit flitig på resfronten. Har dessutom varit i Stockholm två gånger under hösten.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag reste alldeles ensam! Eller ja, inte alldeles ensam, men utan familjen. Var i både Berlin, Torquay och Stockholm utan dem.

Vad var din största framgång 2011?
Mina betyg?? Typ. Fett tråkigt svar.

Största misstaget? Alltså, tycker väl inte att jag gjort några direkta misstag. Eller jo, jag trodde att jag skulle få leva på glädjen och energin jag samlade på mig i somras hela hösten. Men tji fick jag och helt plötsligt var pappa cancersjuk och hela världen rasade samman. Ojoj, ska aldrig mer tro något så dumt som att man ska få vara glad för lång tid utan avbrott.... ehe.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har skadat knät och haft fästingbett så jag fick äta penicillin.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har nog varit ledsnare i år än andra år. Började med att bråka lite med en kär gammal vän och det blir man aldrig glad av, sedan mådde jag dåligt av prestationsångest under våren och hösten har varit tung för att pappa mått dåligt och även lite prestationsångest här också. Men framförallt har jag nog varit TRÖTTARE i år?!?! Har ju läst igenom hela årets blogginlägg för att göra månadssammanfattningarna och i sååå många av inläggen har jag bara beskrivit hur trött jag varit....

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit glad över snön vi hade i början av året. För nu verkar det ju inte bli någon snö på länge (om ens någon alls) och jag gillar snö. Sedan önskar jag kanske att jag styrt lite fler roliga saker tillsammans med mina vänner men eftersom det varit kaoz hemma hos mig typ hela året (pga renoveringar + sjukdom) så får jag väl bättra mig under 2012 helt enkelt.

Vad önskar du att du gjort mindre?
BRYTT MIG OM VAD ANDRA TYCKER. Fast det har jag ändå inte gjort till någon överdrift... så egentligen kanske jag skulle uttrycka mig ”varit så lättpåverkad” för det har jag varit, ojojoj. Och haft tråkigt. Nästa gång jag har riktigt jävla tråkigt ska jag skaffa mig en hobby, seriöst!

Hur tillbringade du julen?
Julafton hos farfar med pappas släkt på dagen och sedan hos mammas båda bröder på kvällen. Juldagen hos moster med mammas släkt.

Favoritprogram på tv? SVERIGES HISTORIA!!!

Bästa boken du läste i år? Kan ha varit den jag lånade av Linnea i december. ”Välkommen till den här världen” av Amanda Svensson. Fast det kan också vara för att jag inte minns vilka andra jag läst... ”Den förlorade symbolen” av Dan Brown var rätt bra också.

Största musikaliska upptäckten? Oj, vet inte riktigt, har mest lyssnat på sådant jag redan upptäckt innan. Men har funnit massor med bra musik, t.ex Riverside - Agnes Obel, som var med i en teater vi såg på i Stockholm i höstas.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011? På min födelsedag gick jag i skolan, klassen sjöng och sedan köpte jag med mig tårta hem som jag åt med familjen. Hade firat innan med vänner och släkt så när själva dagen inföll var den väldigt vardaglig.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Inte så speciell, väldigt enkel. Det har varit mer fokus på håret, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar