Arkiv

Sök

fredag 6 januari 2012

Waterfall braid

När jag satt uppe i natt och väntade in hockeyn hade jag ju några timmars tid att fördriva och då passade jag på att youtuba fram lite guider på hur man gör vattenfallsflätor och så provade jag mig fram framför spegeln i badrummet. Och jag lärde mig, så nu kan jag stryka det från min "livslista", dessutom skrev jag ett brev till mig själv om 10 år förut så även det kan jag stryka från listan. 

 Såhär ser en "waterfall braid" ut.
 Såhär ser det ut om man gör TVÅ "waterfall braids" under varandra, hehe.
 Såhär ser det sedan ut om man tar de sista hårslingorna och gör en vanlig inbakad fläta och fäster längst bak. Rätt slarvigt iofs men ändå.
 Om man sedan gör en vanlig hästsvans fast med en ögla ovanför hårsnodden som man stoppar håret igenom innan man drar åt så har man helt plötsligt skapat sig en simpel frisyr.
Kanske om man har lite tid över en morgon att man kan ge sig på det här?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar