Arkiv

Sök

onsdag 25 januari 2012

träningsverket...

Efter skolan bestämde jag och Ebba oss för att fika skulle smaka gott, Matilda och Annika tyckte likadant, så vi begav oss mot närmaste kafé och spenderade en del av vår eftermiddag där. Åt chokladboll, drack varm choklad och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Det var mysigt!

Sedan skyndade jag till bussen och när jag kom hem satt jag typ en liten yttepyttekort stund vid datorn, efter det åt jag lasagne (lika gott idag som igår) och sedan bytte jag om till baletten. Letade länge efter min tygväska i vilken mina balettskor låg och som tur var hittade jag den precis i tid. Sprang iväg mot tåget och sedan väntade 75 minuters stretching typ. Kändes som det i alla fall, men det var skönt. Kommer ha så sinnessjukt jäkla ont i ljumskarna imorgon, men skönt att veta att man lever. Nu ska jag gå och äta något, är sugen på päron och lasagne... kanske kan bli någon sorts kombination?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar