Arkiv

Sök

torsdag 5 januari 2012

Tjolahopp!

Hej! Vad händer på den här bloggen då undrar ni. Inte ett piss svarar jag. Men det ska det väl bli lite ändring på nu då, minsann. Ägnade gårdagseftermiddagen, kvällen, natten och förmiddagen idag hemma hos min bästa vän Amanda. Det var fett mysigt! Såg på 3 Beck-filmer och var helt skakis efteråt. Stackars mina nerver, vet inte varför men det verkar som att de fått för sig att strejka allt som oftast numera. Kom på nu att jag drömde inatt att jag var på någon sorts badhus och skulle åka vattenrutschbanor och hoppa från trampoliner och jag var så sinnessjukt rädd. Märks att man börjar bli gammal alltså...

Går klädd i min nya tunika från MQ idag!

Amanda och jag.

Amandas lillasyster Julia fick tag på min telefon någon gång runt halv 3 i natt och ville ta egobilder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar