Arkiv

Sök

tisdag 17 januari 2012

TISDAG

VECKANS TRÖTTASTE DAG?!?! Vaknade 06:30 och ville mest bara ligga kvar i sängen och sova bort dagen. Lyckades övertala mig själv att gå upp till slut. Tvättade mig, sminkade mig, klädde på mig och åt frukost. Allt gick av ren vana och vid 07:15 slutade jag läsa på flingpaketet för då var jag tvungen att skynda mig att borsta tänderna och springa iväg till bussen. Hann i tid ändå och fick sittplats (måste vara någon sorts turvecka). Insåg att jag idag vart 17 år i en hel vecka och sedan småsov jag resten av resan. I skolan började vi med kommunikation och jag vet inte hur många gånger jag har stavat det fel (utan i efter kommun) denna morgon. Hade en kort rast innan samhällskunskapen och där lyckades klassen med sin negativa attityd byta ut ett av morgondagens debattämne från Lidköpings Arena till dödshjälp. Deppade lite över det resten av dagen. Åt lunch, kyckling med currysås och ris, det var det godaste på mycket mycket länge, åååh så gott det var!!!! Och efter det hade vi en kort mattelektion som jag inte lärde mig någonting på. Både innan och efter matten hade vi även håltimmar, på vilka jag och Lovisa passade på att arbeta med vårt debattämne (pennalism&nollning). Blev klara, var nöjda. Avslutade dagen med SOMS och Sveriges kanske i särklass sämsta film ever. Den var brutalt dålig och det kändes som att klockan gick bakåt istället för framåt. Zzz Zzz. Hemma har jag pluggat liiiite religion, suttit mycket vid Facebook och duschat. NU: läggdags!

Mobbning är underskattat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar