Arkiv

Sök

fredag 27 januari 2012

Thursday!!!!!

Hej! Idag är det fredag och igår var det torsdag. Mycket logiskt. Däremot varför jag inte bloggade typ någonting alls igår, det finns det ingen logisk förklaring till. Men nu, bara för att jag har sovmorgon, kan jag väl dra torsdagen lite snabbt i alla fall. Så att bloggen får lite kronologisk ordning.. hehe. 

Klockan 06:00 ringde klockan och jag gick upp strax därefter. Eller ja, jag gick nog snarare upp runt halv sju... Klädde mig, åt lite frukost och borstade tänderna innan jag hastade iväg till bussen. Hann precis i tid, och läste tyskaläxan i bussen. Skoldagen startade med 2,5 timmars tyska.. Fortsatte med 1,5 timmars svenska nere i källaren, vilket var helt sjukt tråkigt, men med lite godis funkade det bra ändå. 

Håltimma och lunch följde efter svenskan och sedan gick vi och bytte om inför idrotten. Lyssnade först på en grupp ur klassen som pratade om uthållighetsträning och sedan fick vi göra någon sorts cirkelträning med ett antal olika uppgifter där det gällde att hålla ut. SVINJOBBIGT! 

Skoldagen avslutades med historia och där gjorde jag typ inget alls. Borde kanske påbörjat mitt arbete om folkmord, men det ska inte in förrän 2 mars, så jag har lååååång tid på mig.... Efter skolan frågade jag Lovisa om hon ville fika, det ville hon och Ebba var också på så vi gick och åt toast och chokladbollar på Henrys. Kom hem vid 18 och då satt jag bara och tittade på medan familjen åt pannkakor, sedan följde jag med in till stan igen för att hjälpa till att handla. När vi kom hem gjorde vi färskpressad juice och efter det avslutade jag dagen med min bok i sängen. 


Så det var min torsdag, nu kan vi gå in på fredag med gott samvete: GODMORGON!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar