Arkiv

Sök

torsdag 19 januari 2012

Suddasuddasuddabortdinsuramin.

HÅLL UUUUUUT ANNIKA!!! Andas, ta det lugnt för NU, nu kör vi!

Just nu sitter jag här i soffan och har precis ätit kyckling med pommes frites och mangoraja-sås, vill ni veta en hemlis så är det att bara tanken på mangoraja-sås alltid får mig att må seriöst dåligt och jag känner mig alltid jätteful och äcklig när jag har ätit det. Anledning stavas: förra årets karneval! För då hade jag en liten burk med sådan sås i väskan och den gick sönder och sedan luktade ALLT mangoraja. Åh, spyr typ nu. Usch. Men jag fortsätter äta såsen ibland för det är ju ändå vääääldigt gott, haha. 

Nu ska jag stänga ner alla bloggar och sådant som jag har uppe på datorn och gå och baka kakor istället. HOPPAS NI HAFT EN BRA DAG! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar