Arkiv

Sök

onsdag 25 januari 2012

Spricka i läppen

TJA! Onsdagar är verkligen inte min bästa bloggdag, främst för att jag knappt har någon tid över men också för att det är dagen mitt i veckan då jag är som tröttast typ. Har liksom noll inspiration och orkar inte ställa in hjärnan på kreativt mode. Är lite sur över att min blogger-app på telefonen inte vill fungera ordentligt, den skulle ju underlätta litegrann i alla fall. Får ta och försöka se vad som är felet. 

Idag har jag i alla fall varit i skolan, har räknat matte med Ebba (fattade inget typ), skrivit lite religion på studiepasset, varit ordförande på klassrådet på mentorstiden, ätit fisk till lunch och debatterat om läsplattor och fängelsestraff. Ja, inte i samma debatt dåra, men under samma lektion, hehe. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar