Arkiv

Sök

fredag 6 januari 2012

Sol sol strålande sol.

Sverige vann. Om någon hade missat det alltså. Jag satt uppe till 05:10 och var konstant nervös, men de vann och jag var lycklig. Är lycklig. Kan egentligen inte riktigt förstå hur man kan bli så glad av när ett hockeylag vinner guld men det kan ju ha ett samband med den sena timmen. Var så jävulskt skönt att gå och lägga sig sedan!

Nu skriver jag lite listor (standard) för saker jag vill göra i livet, under året och så vidare osv. Sitter fortfarande i pyjamas och ska snart äta soppa till lunch och sedan tror jag att jag ska springa en sväng innan jag duschar och klär på mig kläder. Chockar ju mig själv allt som oftast numera, så idag ska väl inte vara något undantag.

Det är dock så himla fint väder att jag blir sugen på att åka skridskor. Men det tror jag inte att vi ska göra idag. Fast det vore mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar