Arkiv

Sök

tisdag 10 januari 2012

Seventeen again!

Well, tjenamors! Detta är alltså första gången jag skriver här som S J U T T O N år gammal. Det ni. Hihi, inte varje dag man fyller år inte. Började med frukost på sängen i morse och fick sedan skjuts till skolan. Har haft kommunikation, samhällskunskap, matte och SOMS. Gick från 8-16, första skoldagen efter lovet och jag var faktiskt lycklig. Fick många gosiga grattiskramar och det serverades köttbullar och makaroner till lunch. Helt ok. När jag kom hem var det bara att börja fixa och ordna för klockan 18 kom släkten hit på lite kvällsmacka och kladdkaka. Mysigt! Den senaste timmen har jag ägnat åt att skriva tack på alla grattishälsningar på facebook och nu ska jag plugga matte. Råkar ju ha turen att ha matteprov imorgonbitti. Jippie!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar