Arkiv

Sök

onsdag 11 januari 2012

:pPPPpPPpppPpPpPpppp

TjEnArE!
Idag har jag haft på mig två koftor för att det var så kallt (och då var det ändå plusgrader ute?) och imorse hade vi matteprov. Så sjukt mysigt, verkligen, älskar matte. Nejmen jag tror det gick helt ok faktiskt, jag svarade på alla uppgifter och borde få stilpoäng på en del grejer, hehe. Sedan hade vi studiepass och jag försökte jobba lite med religionen men kom väl kanske inte så vidare långt framåt.. Efter det mentorstid med en massa information och dessutom fick vi sitta i grupper och diskutera hur vi tycker att vår klass fungerar som grupp... alla var hungriga så därför var vi väääldigt snabba med att bli klara så att vi äntligen kunde få gå och äta lunch. Synd bara att det var äcklig mat. Inte ofta det är det, men idag tog nästan priset för hela min gymnasietid hittills. På eftermiddagen debatterade vi om nedladdning och om vuxna som köper ut på samhällskunskapen och sedan fick vi gå hem. Gick bara till 2, men är ändå helt slut nu. Kan kanske bero på att jag inte somnade förrän vid 00:30 igårkväll men.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar