Arkiv

Sök

måndag 16 januari 2012

MÅNDAG

Gick upp vid 06:20, hade egentligen ställt klockan på 06:00 men jag var värd några minuter extra. Duschade inte, vem orkar sådant en måndagsmorgon?! Klädde mig istället i skjorta, stickad tröja och letade en stund tills jag fann mina svarta jeans. Kläder kan ju liksom inte bara försvinna, i alla fall inte enligt mamma. Åt en tallrik flingor med sylt på till frukost, till det drack jag saft. Hade i och för sig hellre druckit juice, men det hade vi ingen hemma. Plattade håret och kragen på skjortan, borstade tänderna, sminkade mig och klädde på mig ytterkläderna. Sprang iväg till bussen och kom i god tid, det vill säga att jag fick stå och vänta i kylan men som tur var stod min vän U där för lite morgonsnack. Fick sittplats på bussen (lycka!) och började dagen med SOMS (=Människan socialt och kulturellt) som måste vara veckans längsta och tråkigaste lektion. Dagen rullade på med 90 minuters engelska, där vi dessutom fick oförberett test och efter det var det något som jag inte kan minnas till lunch. Tror det var spagetti i alla fall. Eftermiddagen rörde ihop sig totalt på grund av ändringar på schemat, så numera har jag alltså först religion och sedan livskunskap (KOM IHÅG DET AGNES!) Sedan var det dags för kommunikation och då råkade vi hamna i fel klassrum och satt där en bra stund och undrade varför det inte kom någon lärare. (Oops!) Till slut hamnade vi rätt och äntligen var det slut på skoldagen. Åkte buss hem tillsammans med min vän S och sedan dess har jag ätit mat, pratat med familjen, umgåtts med min dator och pluggat. Nu är klockan 22:13 och det är dags att borsta tänderna. Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar