Arkiv

Sök

söndag 29 januari 2012

LISTA

Okej, jag befinner mig alltså INTE i Idre, fastän det är typ enda stället i världen jag skulle vilja vara på just nu. Jag skulle dessutom lätt kunna ägna resten av året åt att deppa kring det här men just nu gjorde jag ett aktivt val och bestämde mig för att det ska jag inte. Eller jo alltså, jag kommer ju göra det, men jag ska inte skriva mer om det på bloggen eller prata alltför mycket om det med mina vänner. Får liksom vara glad för andra saker istället! Låt oss lista vad jag har att vara glad för just nu:

• Jag är klar med religionen!!! Bara källförteckning kvar och det ska jag göra imorgon på lektionen.
• SOMS är inställt i veckan (och kanske nästa) för att läraren är i Indien. NAJS!
• Det är ingen idrott på torsdag, för läraren är i Idre. 
• Förhoppningsvis är jag jättenära att få sommarjobb. 
• Praktikplatsen är fixad!
• DET ÄR FÖR SCHÖEN SNART LOV! Och lov är lov. Vad mer behöver man säga?!?!

Och jag kan från och med imorgon njuta av 4 hela långa dagar med lugn och ro för att typ halva klassen är bortrest! Fatta vad mycket man kan hinna få gjort på den tiden, ska vara så oerhört effektiv!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar