Arkiv

Sök

torsdag 19 januari 2012

Knivigt

Japp japp, har bakat cornflakes-kakor, kolakakor och chokladbollar. Tog 1,5 timme. Är helt slut nu. Funderar på alla de som frågar "tänker du mycket på din vikt?" och liknande frågor i bloggars frågestunder. Om jag skulle få den frågan skulle jag lätt bara svara "Tänker mer på mat." Och det vet jag inte varför jag skrev här, borde kanske varit något som jag bara tänkte tyst i mitt huvud, fnissade lite åt och sedan glömde...

Japp japp, nu är jag trött och har saknat min säng heeeeela dagen. Har även ett nytt kapitel i min bok som jag inte vågar påbörja?!?!?! Har tänkt påbörja det i två dagar nu, men kommit fram till att det är inte värt det. "Om det är läskigt kommer jag inte kunna sova och jag behöver sova inatt, typ." Idag tror jag att jag ska ge mig på det där kapitlet. *får läskig känsla i magen med detsamma*

Japp japp.

Ungefär så ser det ut när jag säger "J A P P" i webcam. Men bara ungefär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar