Arkiv

Sök

måndag 2 januari 2012

Känns gött att detta är det första inlägget i kategorien "vardag" i år.

Godmorgon godmorgon! 2 januari och jag är redan vaken, fattar ni vilken bedrift? Faktum är att jag vaknade redan vid 09:00 för att jag hade ställt klockan, men jag snoozade fram till 09:45 för det tyckte jag att jag var värd. Har väl kanske typ inte gått upp före 12 någon dag på lovet då (förutom typ julafton, juldagen och nyårsafton) så det är ändå bra gjort av mig!!

Förövrigt känns det helt sjukt att det faktiskt är januari?! Kanske framförallt för att det är 7 + och regn utanför fönstret, men också för att det känns så overkligt. Alltså, när började tiden susa förbi så här fort? Varför minns inte jag mig själv som nioåring och hur kommer det sig att 2011 redan är slut? Och 2012 redan påbörjat? 

Ja, det kan man verkligen fråga sig. Nu ska jag klä på mig träningskläder, starta LW-dvdn på högsta volym och springa en sväng på löpbandet. Det ni, det hade ni inte väntat er när ni bestämde er för att klicka er in här hos mig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar