Arkiv

Sök

måndag 9 januari 2012

k.

Lovisa: råttkött är helt ok faktiskt, man vänjer sig! (internskämt)


TJENARE!
 Hur är livet? Här är det sista lovdagen idag och jag sitter i morgonrocken och har precis ätit clementiner till frukost. Var nämligen så himla osugen på frukostmat så då får man ta vad som finns. Mamma och pappa har åkt till Göteborg för att pappa ska in på behandling igen, imorgon fyller jag 17 år och börjar alltså även skolan igen. Det är ungefär så mitt liv ser ut just nu. 

Denna dag hade jag väl typ tänkt ägna åt något, exempelvis ska jag baka kladdkaka och städa litegrann. Ska träna lite hade jag tänkt och så boooorde jag verkligen räkna några tal i matteboken eller läsa lite religion. Men det vet jag inte riktigt om jag vill, så därför får vi helt enkelt se vad som händer med denna dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar