Arkiv

Sök

onsdag 4 januari 2012

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Godmorgon godmorgon! Har suttit hela morgonen och fortsatt fylla på min tumblr med bilder på saker jag vill göra innan jag dör och jag blir så sjukt inspirerad av det. Samtidigt får jag åldersnoja och kan inte för mitt liv förstå att jag fyller 17 år om mindre än en vecka, att jag går andra året på gymnasiet och att livet är nu. Men som sagt, inspiration får jag också! Blir liksom helt glad av att sitta och titta igenom bilderna med alla fina texter och veta att vissa av de här sakerna har jag redan upplevt och vissa kommer jag att få uppleva. 

Hade gjort en lista på saker jag ska göra idag, men tror jag ska skjuta fram några av sakerna på den lite. Istället ska jag börja med att springa en stund, duscha och sedan ska jag skriva önskelista, packa och börja lite lätt på min "livslista". I eftermiddag ska jag åka till Amanda och sova över där. Mys. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar