Arkiv

Sök

måndag 9 januari 2012

Jag menar, jag är ju inte mogen nog att bli 18... än.

Sitter här med ansiktsmask och gör roliga miner i photo booth. Orkar dock inte trycka på enter så det blir inga bilder förevigade utan jag bara tittar på mig själv. Senast om 34 minuter ska jag vara i säng hade jag tänkt, så jag hinner titta klart på ett gg-avsnitt som jag startade förut och göra mig iordning för natten innan dess. 

Imorgon klockan 16:10 för 17 år sedan kom en liten spillevink till världen, som råkade vara jag. Har ju haft diverse existentiella frågor sedan dess och undrat gång på gång om jag verkligen finns men just nu är jag ganska säker. Och även om det är läskigt att bli ett år äldre för att jag vet att det för med sig nya utmaningar är jag också glad för att jag även vet att det för med sig nya glädjeämnen. Det kommande året kommer vara lite småtufft sådär för att de flesta av mina vänner fyller 18 och jag är bara 95:a, men ett år går så fort och det är både skönt och skrämmande att veta det. 

Just nu känns det så rätt att fylla "bara" 17.


Ser gråtfärdig ut.. tror det beror på att jag är trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar