Arkiv

Sök

lördag 7 januari 2012

I'm your Master.

Tjabba!

Har suttit och tittat på familjen Flinta, scooby-doo och familjen Addams. Helt okej när pappa bytt teveoperatör och skaffat typ 500 kanaler mer än vad vi hade innan. Finns ju liksom barnprogram jämt och ständigt. Och så har vi cartoon network igen (senast vi hade det var väl typ 2003 eller något) så man blir ju lite allmänt tårögd och nostalgisk av att titta på TV numera. 

Känner mig förövrigt jättemesig, har suttit hemma i mitt lilla soffhörn lite för länge nu. Får sällskaps-abstinens och känner mig ensam... Längtar liksom efter skolan så jag håller på att kondensera(?) och det är väl kanske inte ett helt friskt tecken. Fast längtar ju inte efter själva skoluppgifterna och lektionerna, utan efter mina klassisar och vänner! Och det är väl ett friskhetstecken så gott som något! :')

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar