Arkiv

Sök

tisdag 3 januari 2012

Hej hå hej hå, vi till vår gruva gå

Tjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja fina läzare!

Vad gör ni för något vettigt egentligen? Det enda jag har gjort idag är väl typ att jag tagit upp 3 stora högar med kläder från källaren och hängt in dem i min garderob. Sjukt vad mycket kläder jag har helt plötsligt. Dessutom har jag ätit pasta och skinksås till frukost/lunch och bestämt mig för att beställa en fejkskinnjacka från H&M. Perfekt vårjacka!!! Idag om en vecka fyller jag ååååår, bara så ni vet. Och det betyder också att det bara är 12 månader och 1 vecka kvar till min artonårsdag, hehe. Igårkväll skrev jag en lista på fester jag ska anordna under mitt liv, har några grymmmma idéer som bara måste genomföras. 

Nu ska jag och mamma plocka bort julen och det ska bli så skönt så skönt. Fast lite sorgligt ändå. Men  mest skönt! Dessutom är jag lite ledsen i ögat för att mina bästistjejer från England träffas i Östersund i dag och jag är inte där... :'((((( Sadface! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar