Arkiv

Sök

söndag 15 januari 2012

GRIS

Hej på er! Sitter här och stirrar föraktfullt på vårt löpband och är glad för att mamma tvingade mig att duscha i förmiddags, för då finns det liksom ingen vettig anledning för mig att träna nu. Dessutom hittar jag på diverse anledningar för att slippa plugga och det är verkligen inte bra men jag O.R.K.A.R inte. Måste snart ta tag i den där jävulska religionsuppsatsen, men har noll motivation. Blir inte bättre av att några av mina vänner ska till idre vecka 5, och jag får inte följa med för jag går fel inriktning i skolan. :'( 

Okej, blev sjukt depp nu, måste hitta på en anledning att fortsätta leva.... Ja, just det: Jag ska ha 17årsfest på fredag! Kommer bli så jävla grymt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar