Arkiv

Sök

lördag 21 januari 2012

fortsätt snöa, fortsätt snöa

Nej nu för det allt vara skärpning på den här bloggerskan va?! Igår firade jag in mina 17 år fyllda tillsammans med min klass. Det var fett kul. Idag har jag ägnat åt att skapa ordning ur kaoset som infann sig i huset efter festen och med att skura klibbiga golv. Men nu doftar det rent i hela huset och alla spår undanröjda. Något annat som jag känner för att sätta spår i, är den alldeles nyss anlända snön. SÅ HIMLA HÄRLIGT! Vill liksom bara ut och åka skidor och göra snögubbar med detsamma. 

Men först ska jag äta lite sen lunch och sova en stund tror jag. Gick liksom inte och la mig förrän vid 4 inatt och vaknade redan vid halv 7... Ja, så ni förstår ju hur trött jag är nu ungefär. HEJ!

 Jag & Ellen.
Jag & Lovisa.

1 kommentar:

  1. Jag borde försjutton skaffa mig en cowboyhatt och ha jämt! Är fett snygg i det! :D

    SvaraRadera