Arkiv

Sök

söndag 29 januari 2012

FÄTT

Hej hej, tänkte hoppa in här och berätta för er att jag är så sjukt grym! Det är väl ungefär vad jag brukar berätta för er, men ändå, nu ska ni få höra att jag minsann bara har sista punkten kvar på min religionsuppsats. + källförteckning, men den har jag åtminstone påbörjat och kan bara göra klart i skolan. Så nu ska jag göra ett sista ryck och skriva mina egna reflektioner och sen.... sen är jag KLAR!!!! 

Och uppsatsen ska inte in förrän nästa söndag. ÅÅÅÅÅH, fatta sköna känslan! Så sinnessjukt jättehärligt! När jag är klar med denna är det bara två texter i SOMS, en i kommunikation och en i historia som ska skrivas till och med lovet :D ... Nu är jag glad i alla fall!

Lägg ägg... tänkte jag skriva, men jag menade: Lägg märke till min fantastiska förmåga att skriva baklänges och bak&fram. Grym tjej den däringa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar